Den nyeste versjonen av Firefox er ute i dag og den kommer med noen flotte funksjoner for mer intensiv fane og utvidelsesbruk. Mozilla forteller at du nå vil se forslag for nye og relevante Firefox-funksjoner, tjenester og utvidelser basert på bruken din. Denne funksjonen vil ikke fungere i privat nettlesemodus. Et eksempel er at Firefox anbefaler deg å gå til Google Translate hvis den ser at du ofte bruker språkverktøyet.

Versjon 64 har også en forbedret fane-funksjon, det betyr at du nå kan velge flere faner og gruppere dem sammen for å flytte, lukke, bokmerke eller knytte dem. Firefox har også oppdatert oppgavebehandlingen slik at den nå også kan fortelle deg energibruken for individuelle faner, i tilfeller hvor du bruker en bærbar eller Android-telefon, og du er bekymret for intensive nettleseroppgaver som kan være strømslukende.

På Android har de forbedret rullehastighet og noen andre ytelsesrelaterte funksjoner. Alle funksjonene er tilgjengelige nå i versjon 64 på både desktop og Android.

 

-Reklame-