Razer lanserer ny programvare kalt “Razer SoftMiner”, et program laget for å bruke ledig GPU-kraft i maskinen din for å “grave/mine” virtuelle penger i en blockchain. 

Programmet har fått mye kritikk da brukerne av programmet ikke blir belønnet med det de har “grav/mined” ved hjelp av programmet, men heller Razer Silver (Razer sin eget bonus program for rabatter). 

I følge FAQen vil du med en kraftig nok PC og riktig oppsett klare ca 500 Razer Silver per dag, noe som er svært lite med tanken på prisene på produktene du kan veksle Razer Silver i. 

Shadow of the Tomb Raider kan nå f. eks veksles inn mot 98.000 Razer Silver poeng, som tilsvarer at du må kjøre programmet i 196 dager før du kan løse inn spillet, og med tanke på strømprisen og slitasje på GPU-en, så er dette ikke lønnsomt i det hele tatt. 

Hva Razer har tenkt er det vanskelig å forstå, da dette programmet ikke lønner seg på noen som helst måte. I tillegg er dine Razor Silver kun gyldige i 12 mnd etter opptjening, etter dette vil de forsvinne. 

Har du noe å tilføye? Diskuter gjerne i kommentarfeltet under!

-Reklame-