Home News Fitbit lanserer nye smartklokker

Fitbit lanserer nye smartklokker

0
Fitbit lanserer nye smartklokker

Fitibit ble tidligere kjøpt opp av Google, men det ser ikke ut til å stoppe den vanlige lanseringssyklusen til fitbit. I år kommer det også en helt ny modell som skal fokusere mer på helsen din enn de tidligere trenings-klokkene.

En helt ny modell kalt: Sense

Sense henter design elementer fra tidligere Versa 2 og er dermed i kjent Fitbit stil. En firkantet klokke med avrundede kanter og muligheten for å bytte reimer for å gjøre den mer personlig.

Sense har fått en egen sensor til å lese av stressnivået ditt i løpet av dagen, i tillegg til en temperaturmåler som skal vise hvor varm du er.

Ny sensor i den nye fitbit klokken Sense

Ved å bruke temperaturmåleren skal klokke kunne forutse om du f. eks begynner å bli syk. Hvordan dette funger vet vi ikke, men det vil tiden vise. Sense er klargjort for EKG måling, men vi vet ikke om denne funksjonen er med fra start eller om den kommer i en senere oppdatering. Ellers kommer klokken med de vanlige trenings funksjonene fra de tidligere modellene, og støtter selvfølgelig Fitbit Pay for kontaktløs betaling.

Batteritiden er oppgitt til 6 dager, og prisen blir liggende på rundt 3.600 kroner.

Du kan lese mer om den nye klokken her.

Fitbit Versa 3 og Fitbit Inspire 2

Versa 3 deler design stilen til den nye Sense-modellen, men blir ca 1000 kr billigere en Sense. Den store forskjellen mellom Sense og Versa 3 er at Versa 3 ikke har den nye sensoren og har mer fokus på kun trening. Dette gjør at klokken blir billigere, mens funksjonene og batteritiden forblir den samme.

Fitbit Inspire 2 skal ha fått en bedre skjerm, 10 dagers batteri tid og du får med 1 år gratis Fitbit Premium.

Fitbit Versa 3 og Inspire 2

Versa 3 har en pris på ca 2500,- og Inspire 2 vil ligge på rundt 999 kroner.