I løpet av september vil Logitech lansere et helt nytt trådløst headsett: G733, samtidig som de relanserer allerede eksisterende produkter i ulike farger som matcher den nye fargerike serien. G915 TLK kommer nå også i hvit, istedenfor kun svart, G203 Lightsync, G305 Lightspeed og nye G733 kommer i fargene: blå, lilla, hvit og svart. (Les vårt tips ang mouse acceleration)

Den største nyheten er selvfølgelig det nye trådløse gaming headsettet. G733 er relativt lett (278g) og har fått de fleste funksjonene som allerede er å finne på Logitech sitt kablede headett Logitech G Pro X.

G733 kommer i mange ulike farger

G733 lades via USB-C og skal holde opptil 29 timer per ladning. Det følger med en 2.4GHz Lightspeed USB adapter (som kommer i samme farge som headsettet) som gjør headsettet kompatibelt med både PC og PS4. Mikrofonen er fra “Blue” og kan stilles i G Hub programmet. G733 støtter også DTS X 2.0 virtual surround.

Du kan kjøpe tilbehør til headsette direkte fra Logitech

Du kan også kjøpe bøylebånd og mikrofontrekk direkte fra Logitech i ulike farger og fassonger hvis du ønsker å skille deg litt ekstra ut. Norsk pris på tilbehøret er enda ikke kjent, men i USA ligger prisen henholdvis på rundt 9.99$. Hvis du er ute etter et nytt trådløst headsett kan dette kanskje bli en vinner. G733 kommer med 40mm drivere kontra 50mm drivere som G Pro X har, men utifra det vi har hørt så skal ikke forskjellen være merkverdig stor. Headsettet skal kunne forhåndskjøpes allerede nå og prisen i Norge er satt til ca 1500 kr.

-Reklame-