Det har lenge gått rykter om at Valve har hold på med utviklingen av et VR-headset, og mange har trodd at dette ville være en “blueprint” som andre selskaper skulle kunne følge. (ala HTC Vive)

Nå har Valve lagt ut en teaser på nettsiden sin og denne gangen er det derimot Valve som står for produksjonen selv, og navnet det har fått er: Valve Index.

Vi har ikke mye informasjon enda, utenom et bilde og en dato: Mai 2019.

Det går rykter om at headsettet vil bli sluppet/tilgjengelig ved annonsering i Mai, og at det vil bli bundlet med et nytt VR spill fra Valve. Gabe Newell har tidligere bekreftet at de jobber med flere VR spill og det vil være logisk å lansere en eller flere av disse samtidig som VR-headsettet.

Flere har også kommentert at det er mulig at “knuckles” også blir lansert samtidig som Valve Index. “Knuckles controllers” er Valve sine VR-kontrollere og mange har ventet i spenning på disse.

Det skal bli spennende å se hva Valve lanserer/annonserer i Mai, og til hvilken pris.

bilde fra development knuckles kit

OPPDATERT 02.04.19:
Det kan nå se ut til at Valve selv har lekket annonseringsdatoen og et bildet av VR-headsettet. Datoen som kom opp var 1. mai 2019, det skal da være mulig for pre-order og utsendelse vil da være engang i Juni.

Bilde lekket fra Valve sine nettsider
-Reklame-