Home Privacy

Privacy

[vc_row][vc_column width=”1/1″][td_block_text_with_title]

PRIVACY & COOKIES

WorldsTechPost tar personvern på alvor og har derfor valgt å gå for en ekstern diskusjonsløsing kalt disqus. Dette gjør det enklere for leserne, da denne tjenesten er i bruk på flere andre nettsteder. Du vil derfor ikke trenge å lage en bruker hos oss. Det er ikke mulig å registrere seg direkte hos oss, og dine data blir heller ikke behandlet av oss (kommentarfelt) da alt håndteres av disqus.

Vi gjør oppmerksom på at når du besøker sidene våre, lagres informasjon om nettleseren din, nettforbindelsen og operativsystemet ditt. Vi lagrer også informasjon om tidspunkt og lengde på besøket og hvilke undersider som blir besøkt. Denne informasjonen benyttes av statistikkverktøyene våre, for å gi oss bedre oversikt over hvordan sidene blir brukt og for å gi leserne en bedre opplevelse.

For å oppnå tilpasset funksjonalitet på sidene vil vi også i noen tilfeller sende informasjons-kapsler (cookies) til nettleseren din, for å ta vare på innstillinger du gjør på siden eller lagre sesjonsinformasjonen for å kunne tilby best mulig brukeropplevelse.

Du kan lese mer om informasjonskapsler hos f.eks nkom.no

Vi bruker Google sine tjenester og Google bruker informasjonskapsler i forbindelse med visning av annonser på nettsiden. Disse annonsene er fra Googles sertifiserte annonsenettverk. Når brukerne besøker nettstedet til en partner, kan det hende det legges igjen en informasjonskapsel i nettleseren til brukeren.

Tredjepartsleverandører, som Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder for tilpassende annonser.
Ønsker du mer informasjon angående Google sine informasjonkapsler og tilpassende annonser kan du leser mer om dette her.

Har du spørsmål om personvern kan du sende dette til [email protected] 

[/td_block_text_with_title][/vc_column][/vc_row]